Rinus januari 2017

Rinus januari 2017

Na een hernia-operatie te hebben ondergaan met een voorspoedige revalidatie, bleef er een hardnekkige restklacht over. Wanneer ik een uur had gezeten kreeg ik uitstralingspijn in mijn been, wat te vergelijken was met de uitstralingspijn van mijn hernia.

Om van deze klacht af te komen heb ik zonder succes diverse therapieën gevolgd. Uiteindelijk ben ik door een orthomanueel arts gewezen op de, bij haar bekende, positieve resultaten van Mylogenics. Zij heeft mij in contact gebracht met Erik Diender.

Uit de diagnose van Erik kwam naar voren dat mijn restklacht werd veroorzaakt door mijn bilspieren (Piriformis syndroom). Al na 2 behandelingen merkte ik verbetering en Erik heeft mij uiteindelijk in 6 behandelingen van mijn uitstralingspijn afgeholpen. De behandelingen zijn intensief, op sommige momenten niet pijnloos maar het resultaat is voor mij boven verwachting.

Aantal behandelingen: 6

Rinus januari 2018